sale

Black Friday 2022

Net als ieder jaar is Black Friday 2022 weer een dag waarop je kunt genieten van talloze kortingen. Juist die grote apparatuur en dure apparatuur waar je al maanden je oog op hebt koop je tijdens Black Friday met hoge kortingen. Het ideale moment dus om je nieuwe koelkast of televisie aan te schaffen. Bijvoorbeeld met een Black Friday MediaMarkt deals. Daar vind je natuurlijk dit soort apparatuur. En tijdens Black Friday vind je dat met kortingen. Daarom kies je voor Black Friday om je producten bij MediaMarkt aan te schaffen.

Black Friday MediaMarkt

Black Friday bij MediaMarkt valt niet alleen op de vrijdag. Veel winkels en webshops kiezen er steeds vaker voor om Black Friday langer te laten duren. Zo is het minder druk in de winkels, in de stad, in winkelcentra en voor de bezorgers. Zeker in een tijd waar steeds vaker wordt gekozen voor online bestellingen. Ook MediaMarkt kiest ervoor om Black Friday al eerder van start te laten gaan. Je kunt in de week voorafgaand aan Black Friday al aanbiedingen vinden op je favoriete MediaMarkt producten. En daarna kun je profiteren van kortingen tijdens het Cyber Weekend en Cyber Monday.

Wanneer is Black Friday?

Maar wanneer is Black Friday? Dat is ieder jaar op de vierde vrijdag van november. Black Friday is in 2022 op 25 november. Black Friday is altijd op de vrijdag na Thanksgiving. Dat wordt in de Verenigde Staten gevierd op de vierde donderdag van november. Daarom is Black Friday dus op de vierde vrijdag van november. Zo kun je voor ieder jaar gemakkelijk onthouden wanneer het Black Friday is. En je profiteert vaak al vanaf de maandag voor Black Friday van kortingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *