Dit zijn de mannen mode trends van 2022

Wanneer we kijken naar de modetrends van 2022 draait alles om opvallen. Het is dus ook geen verrassing dat gedurfde kleuren zoals (knal)rood veel voorkomen in de collecties die we op dit moment op de catwalk voorbij zien komen. Ondanks dat het zo’n intens felle kleur is valt het nog best makkelijk te combineren met andere kleuren in je garderobe. Ga er eens mee experimenten en laat je verrassen door het resultaat!

De coltrui

Coltruien zitten comfortabel, voorkomen dat je het op de koudere dagen koud krijgt én staan (wanneer je de juiste kleuren kiest) ook zeker stijlvol. Een perfecte combinatie van stijlvol en comfort dus. Het maakt me dus ook blij dat de coltrui dit jaar ook een grote positie inneemt binnen de modetrends voor mannen. Volgens TNO komt dit door Matt James. Deze man kreeg vorig jaar de grote rol van ‘The Bachelor USA’ waarbij hij binnen elke aflevering minimaal één keer een coltrui droeg. Dit heeft blijkbaar iets veroorzaakt!

Opvallende schouders

Ben je op zoek naar manieren om meer zelfvertrouwen uit te stralen en wil je graag starten met je outfit? Dan is deze trend echt iets voor jou! Niet alleen loop je er dit voorjaar enorm fashionable bij, je creëert ook nog eens een erg krachtige uitstraling. Bekijk de mannenmode van Prada maar eens, daar barst het van de kledingstukken met brede, opvallende schouderstukken.

Puffer coat

Over deze trend vertelde we je al eerder binnen een blogpost voor vrouwenmode en ook bij de heren zien we deze trend voorbijkomen. Grote, opvallende (en warme!) puffercoats nemen de catwalk over en ik vind deze trend persoonlijk erg tof. En geef toe, we willen toch allemaal in zo’n heerlijke grote jas lopen wanneer het koud is? Precies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *